Blöt dusch för alla inblandade

  2012-02-29 - 20:48:33 / Viktoria/Björkhems Åskar / 0 kommentarer ..


 

Har tvättat de fina hästarna och har även nu halva åskar på kläderna och i halsen. Det gick iaf bra och Åskar tyckte att det var otroligt skönt! Har två filmer, men dem har väldigt dålig kvalitet då Ulrika skickade dem till mig. Det var filmer när jag kliade Åskar och han vred på sig, hade upp mulen och grejade för att det var så otroligt skönt!

 

Jag tror att jag blev blötare än vad hästarna blev, helt dyngsur om fötterna och hela tröjan var blöt. Det gick bra med Mc Coy, då klarade jag mig rätt så bra. Men sen kom Åskar...då blev jag väldigt mycket blötare då han började steppa när vi spolade honom. Annars stod han still och njöt!
Ridtur i vårsolen

  2012-02-29 - 14:17:47 / Viktoria/Björkhems Åskar / 1 kommentarer ..
Har ridit Åskar i vårsolen. Det blev en långritt i lugnt tempo. Men ändå blev hästarna jätte svettiga pågrund av värmen och en hel del uppförsbackar ;) Underbar start på dagen! Resten av dagen spenderar jag framför datorn med massa bildredigering. Sedan måste jag göra rent min ridutrustning, smörja skor m.m. Ikväll ska hästarna få sig en dusch, behövs verkligen! Åskar fäller värre än en sankt bernhards hund, halva han satt fast på schabraket och sadelgjorden efter ridturen...en del av honom var även på min jacka, mina ridbyxor och i min hals. Kommer hosta ut delar av Åskar i flera veckor.Om oss

  2012-02-28 - 16:39:49 / Om oss / 0 kommentarer ..
Detta är Caroline Johansson.
Hon är sexton år och älskar, som alla andra tonåringar, att sova. Hon gillar även att läsa och skriva, har aldrig mött en person som läser så mycket som hon gör. Hon kan läsa ut en bok på 300 sidor på en dag.

Hon är en ganska högljudd person som lätt kan få människor att vända sig om för att kolla om det är en person eller en orangutang. Nejmen skämt åsido ;) Hon är helt enkelt en fantastiskt rolig person som alltid får mig att skratta. Endast en blick kan göra att vi brister ut i skratt.

Hon kommer från Karlstad och kom hit till Dalarna när hon var 11 år. Vi har känt varandra sen dess.

//ViktoriaDetta är Viktoria Kjellin. Hon är också sexton år, men hon är mer än person som ger sig ut och fångar dagen än att sova bort den.
Djur ligger henne väldigt nära hjärtat och speciellt hästar, som hon också hoppas på att få jobba med när hon är vuxen.

Viktoria är en väldigt rolig person vanligtvis men om hon dricker något som innehåller koffein då blir hon alldeles galen! På ett roligt sätt alltså.
Hon älskar att fotografera och gör det jämt och ständigt.

Viktoria är född och uppvuxen i Dalarna, och det var här vi lärde känna varandra.

//Caroline.

Angående namnet Voronda. Vi hade svårt att komma på ett namn och letade då i en alvisk ordlista. Det är alltså alviska för trogen, pålitlig. Vilket är roten i en bra vänskap.Black&White

  2012-02-28 - 10:55:18 / Viktoria/Porträtt / 0 kommentarer ..

Klickbara bilder

Har redigerat lite bilder nu på morgonen. Är riktigt glad att jag äntligen är klar, att redigera bilder är rätt så trist. De 3 första bilderna är roliga men sen genomlider man resten av bilderna. Jag tänkte passa på att knäppa lite kort på hästarna i hagen idag då solen är framme. Sedan kommer Carro hit så att vi kan ta kort till headern och profilbilden!

Jag fullkomligt älskar svartvita bilder, satt och redigerade några svartvitt och några med färg. Sedan märkte jag att jag tyckte så mycket bättre om dem som var svartvita så då fick alla bli det. Men det beror nog endast på att det är en ganska färglös årstid, det var det iaf när jag tog bilderna. Men snart är det vår och massa fina färger ute!Vi ser det snöa...

  2012-02-27 - 16:14:09 / Viktoria/Instagram / 0 kommentarer ..Iphone 4 + Instagram + CamWow - nedersta bilderna (grymt läcker jag är alltså)

Drog en snabbis till V-ås för att kolla lite i affärer. Köpte inget speciellt, gick bara runt för att kika lite. Jag skulle egentligen in på Hööks och köpa ridkläder men hittade inga fina ridkläder. Jag fastnade istället vid schabraken, sadlarna och tränsen. Saker till hästen helt enkelt! Skulle vara helt underbart om man hade en egen häst som man kunde köpa allt det där till. Nu är det tyvärr så att jag är ung och fattig så jag lever på andras hästar istället!

När vi åkte hem vräkte det ner snö. Det var det värsta jag har sett på mina hela 16 år i livet. Snö i februari, gud bevare mig väl. Nejmen, det var inte något som fick kroppen att dansa salsa direkt.Ett träd utan rötter står ostadigt.

  2012-02-27 - 12:00:00 / Viktoria/Natur & Växtlighet / 0 kommentarer ..Pentax K-x + Tamron AF 70-300mm 1:4-5.6Solens sista strålar

  2012-02-26 - 18:35:02 / Viktoria/Fotoalbum / 0 kommentarer ..
Var ute på en långpromenad med Bobby, syster och kameran innan solen hann gå ner. UnderbartVälkommen våren.

  2012-02-26 - 17:53:40 / Caroline/Natur & Växtlighet / 0 kommentarer ..
Jag är så himla glad att det snart är vår. Solen skiner och det är plusgrader ute. Jag bryr mig inte ens om att det är superhalt och personer som jag, som har jättedålig motorik, kan ramla och slå ihäl sig.En enkel tulipan

  2012-02-26 - 13:00:00 / Viktoria/Natur & Växtlighet / 0 kommentarer ..Pentax K-x + Tamron AF 70-300mm 1:4-5.6

Bloggen drivs av två galna tjejer! Våra namn är Viktoria och Caroline. Vi har en humor som slår allt! Båda två har intresset fotografering, så bloggen kommer fyllas med bilder från äventyren vi ger oss ut på. Den kommer även fyllas av en del hästar då en av oss är en riktig hästgalning!

Hoppas ni finner vår blogg intressant!


 Läs mer om oss här.

 Viktoria/Allmänt
 Allmänt
 Texter
 Fotoalbum
 Videoklipp
 Instagram

 Fotografi
 Natur & Växtlighet
 Porträtt
 Självporträtt
 Vardagligt
 Stilleben
 Djur
 Arkitektur & Miljö

 Hästar
 Alfred
 Björkhems Åskar
 Mc Coy
 Wielki Walentino

 x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

 Caroline/Allmänt
 Allmänt
 Texter
 Fotoalbum
 Videoklipp
 Instagram

 Fotografi
 Natur & Växtlighet
 Porträtt
 Självporträtt
 Vardagligt
 Stilleben
 Djur
 Arkitektur & Miljö

 x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

 Övrigt
 Bloggdesign
 Läsarfrågor
 Tävlingar
 Videoklipp

2012

  Januari | Februari | Mars
 April | Maj | Juni | Juli | Augusti
  September | Oktober | November | December