Bloggen

  2012-03-04 - 17:34:50 / Övrigt/Bloggdeisgn / 0 kommentarer ..


Ni kanske har märkt att mina kära bloggkompanjon Carro inte är så aktiv på bloggen. För det första är hon sjuk, hon har haft någon slags magsjuka och har nu råkat ut för influensa... Sedan har hon ingen kamera att ta kort med så inläggen till bloggen.

Vi har alltså tänkt att vi spar på bloggen tills, antingen att hon har köpt min kamera (om någon ska bli ägare till min sönderslagda kamera, ska det bli Carro! Han förtjänar en bättre ägare än vad jag har varit) eller till sommaren då vi kan hänga mycket och ta kort tillsammans.

Så vi säger hejdå till den här bloggen ett tag! Ha d bra!

Carros blogg, tryck här.


Och jag kommer byta blogg, igen...Jag brukar alltid säga att jag ska hålla kvar vid den nya bloggen, varje gång jag byter. Men jag lyckas aldrig, så nu kommer jag inte lova något!Fanny och Hugur

  2012-03-04 - 11:13:37 / Viktoria/Djur / 0 kommentarer ..Pentax K-x + Pentax 18-55mm

Är nästan klar med bilderna från fotograferingen igår och är rätt nöjd! Det blev bara svartvita bilder. Det är svårt att ta kort i paddocken då det blir skuggningar. Färgerna var heller inte så bra så då fick det bli svartvitt.

Ska rida Åskar på eftermiddagen och sedan ska jag förbereda mig för 4 veckor skola.
Alltid lika kul att komma tillbaka till skolan efter en härlig vecka av ledighet...Detaljer

  2012-03-03 - 17:07:14 / Viktoria/Djur / 0 kommentarer ..Pentax K-x + Pentax 18-55mmUnderbart ♥

  2012-03-03 - 15:06:50 / Viktoria/Instagram / 0 kommentarer ..
Underbar förmiddagstur på Åskar
Ska redigera lite bilder nu från fotograferingen på Fanny och Hugur som jag var på idag efter ridturen.Inspirationen på topp!

  2012-03-02 - 16:07:10 / Viktoria/Vardagligt / 0 kommentarer ..


På förmiddagen har Åskar blivit vaccinerad. Vid samma tid kom Fanny för att fotografera mig och hästarna! Jag red Mc Coy på åkern och gick på en promenad med Åskar. Sedan är min hals helt körd då jag har skrikit rätt mycket för att jag har halkat runt på isen. Fick hålla i mig i Åskar och nästan hänga på hans hals, tycker synd om hästarna som får dras med mig x) Haha!

Imorgon är det min tur att stå bakom kameran då jag ska fotografera Fanny och hennes Hugur. Har kollat i Shoot Magazine som är en ny och fräsch fototidning, andra numret kom idag! Prenumererar på den och jag får alltid så enormt mycket inspiration när jag kikar i den. Vill bara sätta igång att fota på en gång!

Nu ska jag träna så att jag slipper dåligt samvete ikväll när jag kommer äta massa fett och gott! Fredagsmys!Love lockdown

  2012-03-01 - 19:02:00 / Caroline/Texter / 1 kommentarer ..


Han lärde att han kunde krossa henne och hon lärde att hon aldrig skulle få kalla honom sin.  För hur skulle man kunna sätta kedjor på en naturkatastrof?
Han såg inte henne när han tittade men hon såg honom till och med när hon blundade. Målade bilder om lycka och skratt och kyssar i regnet.
Och om han skulle lämna skulle hon falla sönder, hon visste inte hur man levde utan honom. Visste inte hur hon levde med sig själv.

Han lärde att han kunde krossa henne och hon lärde att hon aldrig skulle få kalla honom sin. För hur skulle man kunna sätta kedjor på en naturkatastrof? Han såg inte henne när han tittade men hon såg honom till och med när hon blundade. Målade bilder om lycka och skratt och kyssar i regnet. Och om han skulle lämna skulle hon falla sönder, hon visste inte hur man levde utan honom.

Visste inte hur hon levde med sig själv.At the touch of love everyone becomes a poet.

  2012-03-01 - 18:21:13 / Viktoria/Wielki Walentino / 1 kommentarer ..
Har ridit Wallebus i solens strålar! Tjatar om solen i varenda inlägg men jag bara älskar den! Det började med att han steppade som bara den, först i boxen och sen när vi hade klivit utanför stallet. Eller steppa kan man inte direkt kalla det, det var snarare ett försök att lätta från marken och flyga iväg. Det gick bra när jag hade kommit iväg iaf!

Nu ska jag spendera kvällen med att läsa min nya fototidning och kolla på film! Ingen redigering ikväll, även fast det skulle behövas. Redigerar ungefär 50 bilder varje dag, så nu ska jag bara ta det lugnt för en gångs skull ;)Ute i skogen springer vi omkring.

  2012-03-01 - 13:48:23 / Viktoria/Fotoalbum / 0 kommentarer ..
Har varit ute i skogen med Bobby för att låta honom springa runt och busa som den vilde han är. Sedan var han tvungen att duscha, vilket jag tror att han inte uppskattade sådär jätte mycket. Men sedan blev han glad igen och sprang runt i hela huset för att blöta ner precis varenda liten millimeter.

Nu ska jag bara invänta min skjuts och sedan drar jag iväg till stallet för att rida Walle!

Bloggen drivs av två galna tjejer! Våra namn är Viktoria och Caroline. Vi har en humor som slår allt! Båda två har intresset fotografering, så bloggen kommer fyllas med bilder från äventyren vi ger oss ut på. Den kommer även fyllas av en del hästar då en av oss är en riktig hästgalning!

Hoppas ni finner vår blogg intressant!


 Läs mer om oss här.

 Viktoria/Allmänt
 Allmänt
 Texter
 Fotoalbum
 Videoklipp
 Instagram

 Fotografi
 Natur & Växtlighet
 Porträtt
 Självporträtt
 Vardagligt
 Stilleben
 Djur
 Arkitektur & Miljö

 Hästar
 Alfred
 Björkhems Åskar
 Mc Coy
 Wielki Walentino

 x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

 Caroline/Allmänt
 Allmänt
 Texter
 Fotoalbum
 Videoklipp
 Instagram

 Fotografi
 Natur & Växtlighet
 Porträtt
 Självporträtt
 Vardagligt
 Stilleben
 Djur
 Arkitektur & Miljö

 x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

 Övrigt
 Bloggdesign
 Läsarfrågor
 Tävlingar
 Videoklipp

2012

  Januari | Februari | Mars
 April | Maj | Juni | Juli | Augusti
  September | Oktober | November | December